»Exploration News
»Exotic Tribes
»Amazing Places
»Mysteries
»WildLife & Safari
»Extreme Sports
»Society & Lifestyle
»Expeditions
»Explorers

»Norway
»Finland
»Peru
»Liverpool
»Moss
»Party Life
»Beach Life
»Advice & Trends
»Travel Quotes
»Travel Books
»Books & Films
»Music & Dance
»Useful links
»Video Clips

»Consultant Services
»Partner Programme
»Consultant Partners
»Travel Links Partners
»Jobs & Training
»Presentations & Multimedia
»Submission articles
»Win Prize
»Press Room
»Investors

»Contact us

»Norske artikler
»Ordtak reiser
»Norske reiseguider

»Site map


Search:
»

The Global Travel Guide For Genuine Adventurers!

»Explorers Club
»Search
»Photo Gallery
»Advertising
Norske artikler
Reiseskildringer og nyheter på norsk fra verden rundt. Uvanlige ekspedisjoner og forunderlige oppdagelser gjør verden til et spennende sted å leve.

Moss,Mossesundet,Solnedgang,Jeløya,blå solnedgang

Moss - Ut i det blå i Mossesundet!

Himmel og hav for en vakker blåfarge! I estetikken regnes blå til de kalde fargene, men solnedgangen mandag 31. mai 2010 i Moss var alt annen en kald. I det deilige sommerværet løp jeg gjennom Mosseskogen, forbi Molbekktjernet og videre ned til strandlinjen ved Mossesundet. Foran meg åpenbarte det seg et inferno i blått.
2010-06-04 Read more

The Kop, Liverpool Fotball Club

Liverpool Football Club - Sanger som synges for å støtte klubben på best måte!

Ekte supportere støtter klubben både i gode og dårlige tider. En av de beste måtene å støtte sin elskede klubb på er å synge oppmuntrende sanger. I en periode med dårlig resultater og vanskelig økonomisk situasjon for Liverpool, kan man skille dårlige supportere fra gode supportere. Ekte supportere som drar til Anfield Road må kjenne til sangene som synges på the Kop.
2010-04-09 Read more

Vaerne,vaerne monastery,værne kloster,moss,rygge,Norway,norge

Værne klosterruin, Rygge kommune

Påskefeiring på historisk grunn i april 2010. Værne kloster ligger omgitt av et særpreget herregårdslandskap, med høyreiste eiketrær og flotte alléer.
2010-04-02 Read more

Liverbirds,Moss,Liverpool,supporterklubb,supportere

Liverbirds i Norge - Supporterklubber for Liverpool Football Club!

Sterke følelser for Liverpool Fotballklubb gjør at det stadig dukker nye lokale supporterklubber rundt om i landet. I dag finnes det supporterklubber i Ålesund, Hamar, Farsund, Mandal, Stavanger, Spydeberg, Salten, Asker, Kristiansand, Lofoten, Toten, Hallingdal, Steinkjer, Nesodden, Ulsteinvik, Verdal, Røros, Hammerfest, Drammen, Moss, Mosjøen, Haugesund, Volda Ørsta, Egersund, Skien, Tromsø, Vestnes og Oslo.
2010-03-21 Read more

Skihytta,mossemarka,moss cabin, moss region

Mossehytta, Mossemarka - Et vinduerlig vintereventyr 10. januar 2010!

Selv om det var kaldt søndag 10. januar 2010, var det ingen grunn til å ligge på sofaen hjemme og la skiene stå til pynt. I Mossemarka sine idylliske omgivelser ble det en spesielt fin dag med skinnende sol og masse snø. I Mossemarka er det i alt om lag 200 km med merkede løyper og stier. Et populært samlingssted i området er Mossehytta, en tradisjonsrik hytte med servering og en rekke fasiliteter for folk flest.
2010-01-27 Read more

Peer Gynt ved Gålåvatnet!

Peer Gynt er Noreg sitt nasjonalepos og har sin naturlege plass i verdslitteraturen. Henrik Ibsen si historie om fattigguten, storskrytaren og eventyraren Peer har i snart 150 år begeistra og røska i publikum verda over. Kva vil det seie å vera seg sjølv?
2010-01-12 Read more

Ryanair åpner 16 nye ruter fra Rygge ved Moss!

Ryanair-sjefen Micheal O'Leary introduserte onsdag 24. november 2009 hele 16 nye ruter fra Moss Lufthavn Rygge, som skal starte opp mars 2010. Iilstede var et stort pressekorps, med blant annet eiendomskonge Olav Thon. Om ikke så lenge kanman fly til Paris, Dublin og Berlin fra Rygge flyplass. Samtidig lovte Ryanair-sjefen lover å tiltrekke et stort antall nye turister til Norge.
2009-11-26 Read more

Colorado, USA - del2

HAWAII neste...Det er litt rart dette med å reise. Tenk at i går satt vi kaldsvettende halvveis over fjellpasset med varsellampe om lite bensin, og plutselig sitter jeg i en shuttle på vei fra Glenwood Springs, Colorado til Denver International Airport.
2009-11-26 Read more

Colorado, USA

5 dager i Colorado, USA er kanskje ikke mye, men livet er det du gjør det til! For min del betydde det camping villhestreservat, scenedebut på en lokal bar og en innføring i hverdagen på et amerikansk college.
2009-11-26 Read more

Travel Explorations, Moss - Tilbyr markedsføringsbistand til reiselivsbransjen!

Travel Explorations er en global reiseguide for opplevelsesreisende fra hele verden. Firmaet tilbyr også produkter- og tjenester på markedsføring innen reiseliv. Den 1. oktober 2008 flyttet vi virksomheten vår fra Bærum til Moss uten at satsingen har endret seg.
2009-09-22 Read more

Europeisk reiselivsdag 2009, NAV EURES - Finn jobb utenlands!

NAV EURES inviterer deg som ønsker å reise ut av Norge for å jobbe en periode i utlandet til en Europeisk Reiselivsdag i Oslo tirsdag 22. september 2009.
2009-09-14 Read more

Moss - En av landets beste sykkelstier!

Magasinet Reiser & Ferie har kåret en sykkeltur langs Oslofjorden på strekningen Son–Jeløya–Horten–Stavern som den 5. beste i Norge. Magasinet anbefaler en tur innom idylliske Son og videre til Moss og herregårds-landskapet ute på Jeløya. Herfra går turen videre med ferga fra Moss til Horten og videre på Kystrute 1.
2009-05-27 Read more

Norges flotteste sykkelturer!

Magasinet Reiser & Ferie kåret i 2009 Norges flotteste sykkelturer. På en femteplass ligger en sykkeltur langs Oslofjorden på strekningen Son–Jeløya–Horten–Stavern.
2009-05-27 Read more

Ida,fossil,The Natural History Museum,oslo,Norway

Missing Link er funnet! En Missing link som ikke mangler lengre!

Et internasjonalt forskerteam ledet av Jørn H. Hurum ved Naturhistorisk museum i Oslo annonserte 19. mai 2009 beskrivelsen av det eldste komplette apeskjelettet i verden. Pressekonferansen foregikk på American Museum of Natural History i New York.
2009-05-20 Read more

Galdhøpiggen,piggen,jotunheimen,lom,norge,fjell,glittertind

Integrering på Galdhøpiggen 2009 - Til Topps!

Målet er å samle 2.469 mennesker og bestige Galdhøpiggen gjennom arrangementet Til Topps, ifølge Integrerings- og mangfoldsdirektoratet (IMDi) og Røde Kors.
2009-05-18 Read moreMeeting the Mudmen
in Papua New Guinea

See the video HERE


Global travel guide and agent - news, articles and photos from untouched and exciting destinations around the world!
© 2000-2017 Travel Explorations - All rights reserved.
Powered by CustomPublish