»Exploration News
»Exotic Tribes
»Amazing Places
»Mysteries
»WildLife & Safari
»Extreme Sports
»Society & Lifestyle
»Expeditions
»Explorers

»Norway
»Finland
»Peru
»Liverpool
»Moss
»Party Life
»Beach Life
»Advice & Trends
»Travel Quotes
»Travel Books
»Books & Films
»Music & Dance
»Useful links
»Video Clips

»Consultant Services
»Partner Programme
»Consultant Partners
»Travel Links Partners
»Presentations & Multimedia
»Quiz
»Submission articles
»Jobs & Training
»Win Prize
»Press Room
»Investors

»Contact us

»Norske artikler
»Ordtak reiser
»Norske reiseguider

»Site map


Search:
»

The Global Travel Guide For Genuine Adventurers!

»Explorers Club
»Search
»Photo Gallery
»Advertising
Norske artikler
Reiseskildringer og nyheter på norsk fra verden rundt. Uvanlige ekspedisjoner og forunderlige oppdagelser gjør verden til et spennende sted å leve.

Liverbirds i Norge - Supporterklubber for Liverpool Football Club!

2010-03-21
Sterke følelser for Liverpool Fotballklubb gjør at det stadig dukker nye lokale supporterklubber rundt om i landet. I dag finnes det supporterklubber i Ålesund, Hamar, Farsund, Mandal, Stavanger, Spydeberg, Salten, Asker, Kristiansand, Lofoten, Toten, Hallingdal, Steinkjer, Nesodden, Ulsteinvik, Verdal, Røros, Hammerfest, Drammen, Moss, Mosjøen, Haugesund, Volda Ørsta, Egersund, Skien, Tromsø, Vestnes og Oslo.
Liverbirds,Moss,Liverpool,supporterklubb,supportere

Bilde. Liverbirds Moss - Liverpool Supporterklubb Liverbirds Moss - en meget aktiv supporterklubb som ble stiftet 14. mars 2010. Har pr. i dag 229 medlemmer (21. mars 2010). © Travel Explorations.
 

Bildet ble tatt på stampuben til Liverbirds Moss, Fetter Anton pub i Moss, i forbindelse med kampen mellom Manchester United og Liverpool søndag 21. mars 2010.

Pr. i dag (21. mars 2010) er 28 lokale supporterklubber. Dette tyder på et enormt stort engasjement for engelsk fotball og spesielt Liverpool fotballklubb.

Fra før av er det en nasjonal supportklubb for Liverpool fotballlubb, som ledes av den høyst profilerte Pål Møller. Til tross for at de tradisjonelle tippekampene fra England på lørdagene forsvant fra TV-skjermen (NRK) til mange nordmenn, så har ikke interessen for engelsk fotball dalt. Og i en tid der norsk fotball er nede i en stor bølgedal, så er det bedre for nordmenn å følge med på det som skjer på andre siden av "dammen!. Engelsk fotball er fortsatt best! Liverpool er intet unntak.

Oversikt over Liverbirds i Norge med lenker til hjemmesidene:

Det skal ikke forundre meg om det kommer flere lokale Liverbirds, for Liverpool står sterkt her i landet. Les mer om Liverpool fotballklubb, Liverpool by, the Beatles, engelsk fotball og muligheter for spennende reiseopplevelser i England på vår globale reiseguide Travel Explorations: www.TravelExplorations.com.

Stein Morten Lund, 21. mars 2010

Share |


Meeting the Mudmen
in Papua New Guinea

See the video HERE


Global travel guide and agent - news, articles and photos from untouched and exciting destinations around the world!
© 2000-2023 Travel Explorations - All rights reserved.
Powered by CustomPublish