»Exploration News
»Exotic Tribes
»Amazing Places
»Mysteries
»WildLife & Safari
»Extreme Sports
»Society & Lifestyle
»Expeditions
»Explorers

»Norway
»Finland
»Peru
»Liverpool
»Moss
»Party Life
»Beach Life
»Advice & Trends
»Travel Quotes
»Travel Books
»Books & Films
»Music & Dance
»Useful links
»Video Clips

»Consultant Services
»Partner Programme
»Consultant Partners
»Travel Links Partners
»Jobs & Training
»Presentations & Multimedia
»Submission articles
»Win Prize
»Press Room
»Investors

»Contact us

»Norske artikler
»Ordtak reiser
»Norske reiseguider

»Site map


Search:
»

The Global Travel Guide For Genuine Adventurers!

»Explorers Club
»Search
»Photo Gallery
»Advertising
Norske artikler
Reiseskildringer og nyheter på norsk fra verden rundt. Uvanlige ekspedisjoner og forunderlige oppdagelser gjør verden til et spennende sted å leve.

Billetter til Liverpool kamper!

2010-10-13
Liverpool by gir muligheter for mange spennende opplevelser. Det mest interessant for de fleste er fotball, og da er det store spørsmålet hvordan man skal skaffe seg billetter uten det koster skjorta. Her er noen tips om mulighet for opplevelser i Liverpool og hvordan man går frem for å skaffe seg billett til Liverpoolkampene.
Liverpool var Europas kulturhovedstad 2008 med hele 350 ulike arrangementer. Med andre ord: fest hele året. Det er alltid noe å ta seg til i Liverpool.

Musikk har alltid vært en stor del av Liverpools kultur og arv. Ikke bare er det Beatles' hjemby, men også verdens pophovedstad med flere "no.1 hit singles" enn noe annet sted i verden. I tillegg til Beatles museet på havneområdet Albert Dock og Beatles-gaten Mattew-street er det også verdt å besøke hotellet Hard Days Night, som ble åpnet i begynnelsen av 2008.

Irske puber som Flanagan`s Apple pub i Beatles-gaten Mattew street.

Liverpool er et paradis for shopping. 1. mai 2008 åpnet et av Europas største kjøpesentre - Liverpool 1 - med butikker som John Lewis, Debenhams, hotell, museum, kino, barer og restauranter. Fra før har Liverpool attraktiv shopping i Met Quarter, Bold St boutiques, Cavern Walks og lavpriskjeden Primark.

Opplev byens sjøfart- og maritime historie på det nyrestaurerte restaurant-, shopping- og museumsområdet Albert Docks og The Maritime Museum. I tillegg til sjøfartshistorie har museet en gripende utstilling om slaver og slavehandel.

Liverpool er hjembyen til tre fotballklubber: Liverpool FC, Everton FC, Tranmere Rovers.

Oppdag verdensarven og historien til fots; flere plasser og bygninger står oppført på UNESCOs verdensarvsliste. Gå ikke glipp av storslåtte St. Georges Hall, Prince Charles favorittbygning, som nylig ble renovert og blant annet rommer en flott konserthall.

Aftenposten.no har skrevet om å reise til Liverpool for å gå på fotballkamp. De skriver litt om fly, overnatting og diverse annet. Det mest interessante er nok om hvordan en skal få tak i billett til kamp og det er også den største utfordringen.

Som Aftenposten.no skriver: "Å skaffe seg billetter til engelske ligakamper er ikke enkelt for en vanlig dødelig (norsk) supporter. Selv om de fleste engelske fotballstadioner rommer over 40.000 publikummere, er de som regel utsolgt lenge før kampdag. Billetter går som regel til sesongkortholdere og andre med forkjøpsrett.

Flere reisebyråer tilbyr egne fotballturer. Disse pakketurene inneholder gjerne bare kampbillett med hotell, så vær oppmerksom på at du er nødt til å skaffe flybilletter selv. Pakketurene blir lagt ut når terminlisten er klar, så det er lurt å være tidlig ute. De største kampene forsvinner fort!"

Tips: Følg med på både engelske og norske nettsider (lfc.tv og liverpool.no). Skaff deg Fan Card (http://www.liverpoolfc.tv/tickets/fancard.htm), for å få forkjøpsrett. Sikt deg inn på midtukekamper og kamper mot mindre attraktive motstandere, for eksempel cupkamper mot lag fra lavere divisjoner.

Les hele saken her: http://www.aftenposten.no/reise/article2227439.ece

Tilleggsinformasjon Liverpool er en by nordvest i England, som ligger ved elven Merseys utløp i Irskesjøen. Den er den femte største byen i Storbritannia med en befolkning på størrelse med Oslos. Liverpool har lenge vært Storbritannias viktigste havneby. Universitetsby. Fødested for The Beatles. Fotball-laget er byens stolthet. Innbyggerne kalles «liverpudlians». Den lokale dialekten kalles «scouse», etter det norske «lapskaus». Ligger i en mindre velstående del av England. Europeisk kulturby i 2008.
Share |


Meeting the Mudmen
in Papua New Guinea

See the video HERE


Global travel guide and agent - news, articles and photos from untouched and exciting destinations around the world!
© 2000-2017 Travel Explorations - All rights reserved.
Powered by CustomPublish