»Exploration News
»Exotic Tribes
»Amazing Places
»Mysteries
»WildLife & Safari
»Extreme Sports
»Society & Lifestyle
»Expeditions
»Explorers

»Norway
»Finland
»Peru
»Liverpool
»Moss
»Party Life
»Beach Life
»Advice & Trends
»Travel Quotes
»Travel Books
»Books & Films
»Music & Dance
»Useful links
»Video Clips

»Consultant Services
»Partner Programme
»Consultant Partners
»Travel Links Partners
»Jobs & Training
»Presentations & Multimedia
»Submission articles
»Win Prize
»Press Room
»Investors

»Contact us

»Norske artikler
»Ordtak reiser
»Norske reiseguider

»Site map


Search:
»

The Global Travel Guide For Genuine Adventurers!

»Explorers Club
»Travel Companion
»Search
»Photo Gallery
»Advertising
Norske artikler
Reiseskildringer og nyheter på norsk fra verden rundt. Uvanlige ekspedisjoner og forunderlige oppdagelser gjør verden til et spennende sted å leve.

Witch,witches,zagreb,croatia,secret Zagreb,ghosts

Heksejakt og spøkelser i Zagreb, Kroatia

Søkte etter glemte sjeler fra gamel tid i Zagreb, Kroatia, fredag ​​den 13. oktober 2017. Der våget meg et skritt inn i den åndelige verden. Gikk rundt på kirkegårder og andre hjemsøkte steder: hørte fantastiske historier om ånder, forbannelser, hekser, hemmelige samfunn og til og med drager. Hva gjemmer seg i mørket her?

2017-12-26 Read more

Santa,santas,moss,Norway,christmas,celebration

Utradisjonell julemusikk som løfter stemningen

For tiden spilles julemusikk av varierende innhold, form og kvalitet, noe høytidlig og noe mer uformelt. Noe sanger får meg i festhumør og andre ikke. Noen artister synger julen inn og andre synger den direkte ut. For meg må julen være kraftig rocket opp for å komme i skikkelig førjulsstemning. Da er ingen ting bedre enn julelåtene til Stiff Little Fingers, Sex Pistols, Bad Religion, Backstreet Girls, Pogues, Goldblade ft Poly Styrene og Slade.

2017-12-26 Les mer

Moss, Norway - Christmas Street opening 2016 - Santas, singing, dancing and sparkling lights

The town of Moss woke really live again at the opening of the Christmas street and ignition of the Christmas tree Sunday 27 November 2016.

2016-12-03 Read more

Moss,julegateåpning,2016,nissetog,julegran

Vakker julegateåpning i Moss 2016 - Nissetog, sang, dans og glitrende julelys

Byen Moss våknet virkelig til live igjen under åpningen av julegaten og tenning av julegrana søndag 27. november 2016. De vakre lysdekorasjonene i sentrum skapte god julestemning. Nissetoget var fylt med morsomme innslag. Både barn og voksne underholdt med sang og dans. Denne gangen gikk nissetoget gjennom gågaten (Dronningensgate).

2016-12-03 Les mer

Outside the old National Bank in Buchurest, Romania

Bucuresti, Romania - Mysteriet bak den store kommunist bankranet

I 1959 var det et ran på den rumenske National Bank i Bucuresti. Ingen ventet et bankran bak jernteppet, men det ble utført av en gjeng på seks medlemmer av kommuniststaten - mot alle odds. Ingen vet nøyaktig den dag i dag hva som egentlig skjedde eller hvorfor ranerne gjorde det, men de mest særegne hendelser startet etter ranet. Eller var det ikke noe ran i det hele tatt?

2016-12-03 Les mer

Klatreparken i Våler, Våler Kickoff Senter - Gøy for både små og store!

Her kan du klatre og svinge deg som Tarzan i Våler`s tette "jungel", for ikke å si sveve. Med en Zip-line på hele 200 meter gir det er en herlig følelse å fly igjennom lufta. På søndag 28. september 2014 var det full aktivitet her, både på det ene og andre. Våler Kickoff senter tilbyr også adrenalin-kick med opplevelser som paintball, sumobryting, ATV-utleie, mega-boxing, luftgeværskyting, bruskassestabling, bueskyting, overnatting i lavvo m.m.

2014-10-06 Les mer

Santa,Moss,christmas,norway,traditions

Julestemning i Moss 2013 - Jul uten snø, men med godt humør!

Julefeiringen er igang i Moss med juletrær, nisser, lysedekorasjoner, juletog, pynt, farger, lukter, smaker, fester, gavekjøp, forventninger, gleder og minner. Gatene i sentrum og på Verket ved tidligere Peterson fabrikken, er pyntet med vakker belysning og juledekorasjoner. Det er en stemningsfull kontrast til høstmørket.

2013-12-21 Read more

Hjelp til å komme i gang med Facebook og andre sosiale medier - Travel Explorations, Moss

Vi hjelper både firmaer, organisasjoner og privatpersoner med å komme i gang på Facebook and andre sosiale medier. Vi lærer deg det du trenger for å bli selvhjulpen. Er du allerede i gang og trenger hjelp til å utnytte bedre Facebook, Twitter, LinkedIn eller YouTube for din virksomhet, ta kontakt med oss for en uforpliktende prat.
2012-08-03 Les mer...

Salg via PPC - Søkemotorannonsering - En alternativ vei til økt salg!

Økt salg kan oppnås ved målrettet og effektiv markedsføring basert på satsinsøkemotorannonsering (PPC). Gjennom å annonsere i søkemotorer som Google og Kvasir, når du dine kunder akkurat der de leter etter informasjon om dine produkter og tjenester. Det betyr høy effekt og målbar avkastning på din annonsering.
2012-04-13 Read more

Sosiale medier Facebook, Twitter, LinkedIn, Google Pluss m.m. - Travel Explorations, Moss, tilbyr konsulentbistand!

Hvordan man kan nyttiggjøre seg av sosiale medier i bedrifts- eller organisasjonssammenheng. Hvilke skal man satse på, og hvordan koordinere disse for å nå et felles mål? Travel Explorations, Moss, tilbyr konsulentbistand for få analysere muligheter, utforme strategi, utarbeide kravspesifikasjon og bistå i implementering av løsningen.
2012-03-22 Read more

Kvamsfjellet, Kvam mountain,Gudbrandsdalen,Norway

Kvamsfjellet, Kvam, Gudbrandsdalen - Spenning og moro i høyden!

Kvamsfjellet er et populært turist og hytteområde nær Rondane Nasjonalpark. Med sin storslotte natur tett innpå nasjonalparken Rondane har Kvamsfjellet et godt maskinpreparert løypenett som henger sammen med løypnettet mot Høvringen i nord og Venabygsfjellet i sør.
2012-03-15 Les mer

Moss reiseguide - Jeløy, Alby, Mosseskogen, Molbekktjernet, Bytårnet, Kyststien, Vansjø, Bjørnåsen!

Den ekte opplevelsesreisende kan oppleve vulkanøya Jeløya, også kalt Jeløy, Mosseskogen, Alby, Molbekktjernet, Bytårnet. Her er 21 muligheter for spennende og trivelige opplevelser i Mosseregionen, både for små og store.
2012-03-13 Read more

Sosiale medier står for 50 % av salget i 2015!

Dette er noe Gartner spår i sin rapport april 2011. “I 2015 vil konteksten være like innflytelsesrik for mobile forbrukertjenester, som søkemotorer er på Internett i dag. Informasjon om kunder vil ikke lenger være begrenset til data lagret i selskapseide systemer”, sier Gene Alvarez, visepresident i analyseselskapet Gartner. Les hele Gartner rapporten.
2012-02-14 Read more

Travel Explorations,Moss,Norway,webconcept,Facebook,Twitter

Nettsider og sosiale medier - Travel Explorations, Moss, tilbyr konsulentbistand på Internett!

Nytt nettsted? Forbedring av eksisterende nettsted - webside? Satsing på sosiale medier? Integrering av nettsider og sosiale medier? Skriving for nett? Opplæring av nettredaktører og forfattere? E-læring? Synlighet på nettet? Bruk av Google-verktøy? Valg publiseringsverktøy og leverandør? Travel Explorations i Moss tilbyr firmaer og organisasjoner bistand for å oppnå gode resultater på Internett.
2011-12-05 Les mer...

Besseggen, Galdhøgpiggen, Holmenkollen, Tusenfryd, Rondane - Populære steder!

Noen av Norges mest populære steder er: Besseggen, Galdhøgpiggen, Holmenkollen, Tusenfryd, Rondane, Maihaugen, Atlanterhavsveien, Atlanterhavsparken, Kistiansand dyrepark, Lysefjorden, Nidarosdomen, Edvard Grieg museum, Vigelandsparken, Frognerparken, Sommerland i Bø, og Lofoten. Men Norge har flere steder for morsomme, interessant og spennende opplevelser enn dette.
2011-09-26 Read moreMeeting the Mudmen
in Papua New Guinea

See the video HERE


Global travel guide and agent - news, articles and photos from untouched and exciting destinations around the world!
© 2000-2017 Travel Explorations - All rights reserved.
Powered by CustomPublish