»Exploration News
»Exotic Tribes
»Amazing Places
»Mysteries
»WildLife & Safari
»Extreme Sports
»Society & Lifestyle
»Expeditions
»Explorers

»Norway
»Finland
»Peru
»Liverpool
»Moss
»Party Life
»Beach Life
»Advice & Trends
»Travel Quotes
»Travel Books
»Books & Films
»Music & Dance
»Useful links
»Video Clips

»Consultant Services
»Partner Programme
»Consultant Partners
»Travel Links Partners
»Jobs & Training
»Presentations & Multimedia
»Submission articles
»Win Prize
»Press Room
»Investors

»Contact us

»Norske artikler
»Ordtak reiser
»Norske reiseguider

»Site map


Search:
»

The Global Travel Guide For Genuine Adventurers!

»Explorers Club
»Search
»Photo Gallery
»Advertising
Norske reiseguider

Norske reiseguider og ekspedisjonssider - Norwegian travel guides and expedition websites

2005-01-27
Vær oppdatert om reiser og ekspedisjoner på norske websider. Nordmenn reiser på spennende turer som aldri før. Akkurat som sine forfedre Vikingene liker de å utforske nye steder. Her finner du et knippe av spennende nettsteder på norsk for de med lidenskap for reiser og opplevelser. (English: Keep up to date with travelling and expeditions on Norwegian websites).
Det gjøres stadig nye oppdagelser og det brytes nye grenser. Noen mennesker har viet sitt liv til dette, og viser veien for andre. Mange ekspedisjoner kan følges direkte fra norske websider med oppdatering i form av tekst, bilder og video.

Følgende nettsteder bidrar til å gjøre verden "større" og et mer spennende sted å leve:

Presentasjon av spennende norske reiseguider

Lenker
Gamme.no er et frilansfirma drevet av Aleksander Gamme som selger artikler, reportasjer, tekst og bilder til både magasiner, aviser og andre oppdragsgivere. Nettsidene har som mål å bringe nyheter om ekspedisjoner, eventyr og spesielle reiseprosjekter, og å være en inspirasjonskilde til å få eventyrlysten i deg til å blomstre. Sidene skal også bringe informasjon om firmaets egne prosjekter.

www.Gamme.no

Reiseliv.no er en generell reiseguide som har som formål å gi de gode reiseideene, deriblant reiser til fjerne himmelstrøk. Redaktør er eventyreren Per Henriksen, som har reist store deler av verden.


www.Reiseliv.no

HopeTravel er gir en oversikt over aktulle reiseselskaper, både norske og utenlandske, som kan gi reisende store opplevelser rundt om i verden. Webportalen drives av Andre Hope i Trondheim.

 www.HopeTravel.com

Hvitserk er en turoperatør som arrangerer reiser til eksotiske steder rundt om i verden. De har både norske og utenlandske deltakere på turene sine.

Firmaet benytter både norske og lokale guider. Se fantastiske bilder og les dagbøker fra nåværende og tidligere turer.

 

 

 www.Hvitserk.no

Ola Skinnarmo  www.skinnarmo.com
Jon Gangdal  www.gangdal.com
Cecilie Skog   www.cecilieskog.com
Den Norske Cho Oyu - Shishapangma Ekspedisjonen 2004 er en ekspedisjon med frem gutter fra Norge som skal opp på to høye fjell i Himalaya. Se fantastiske bilder fra eventyrlige opplevelser. Tilbyr også foredrag.

www.himalaya.no

Liv Arnesen www.liv-arnesen.no
Bancroft Arnesen Explore: websiden til Liv Arnesen og hennes kollega Ann Bancroft fra USA. Den dekker deres ekspedisjon til Nordpolen i mars 2005 samt informasjon om utdanningsprogrammer for barn.

www.bancroftarnesenexplore.com

Rune og Torry www.seal.no
Børge Ousland www.ousland.com
M-Art er en webside drevet av Øyvind Martinsen i Moss. Han har vært på flere ekspedisjoner, bl.a. i Canada, Mount Everest, Panama og Alaska. Tilbyr bøker med bilder, fortellinger og dikt samt foredrag. www.m-art.no
Randi Skaug

Extreme Expeditions er drevet av to gutter som har felles interesse for friluftsliv og naturopplevelser. De har begge har tilbrakt utallige timer i skog og mark til enhver årstid. Fjellklatring, skiturer, isbreer, terrengsykling, rafting og mye annet gir stadig næring til nye utfordringer, slik som Nordpolen, Sørpolen, Aconcagua (høyeste fjell i Sør-Amerika), Mt Elbrus (høyeste toppen i Europa) med mer

www.extreme-expeditions.no

Cato Zahl Pedersen. The man who never stopped dreaming about big adventures. He and his team reached the top on 1 October this year (2005). Cato is now 46 years. When he was 12 years old, he was exposed for a serious accident. A high voltage accident took away him of both his arms, but he never gave up and have achieved more than most people have in their life. In 1994, Cato skied to the South Pole, together with Odd Harald Hauge and Lars Ebbesen. These Norwegian men went all the way unsupported from Berkner Island. www.catozahl.no.
Tormod Granheim   

OBS! Travel Explorations tar ikke ansvar for innholdet på nevnte nettsteder eller andre nettsteder.

Tips mottas gjerne om andre nettsteder som kan presenteres her. Henvendelser rettes til redaksjon i Travel Explorations:
stein@travelexplorations.com.

Share |


Meeting the Mudmen
in Papua New Guinea

See the video HERE


Global travel guide and agent - news, articles and photos from untouched and exciting destinations around the world!
© 2000-2017 Travel Explorations - All rights reserved.
Powered by CustomPublish