»Exploration News
»Exotic Tribes
»Amazing Places
»Mysteries
»WildLife & Safari
»Extreme Sports
»Society & Lifestyle
»Expeditions
»Explorers

»Norway
»Finland
»Peru
»Liverpool
»Moss
»Party Life
»Beach Life
»Advice & Trends
»Travel Quotes
»Travel Books
»Books & Films
»Music & Dance
»Useful links
»Video Clips

»Consultant Services
»Partner Programme
»Consultant Partners
»Travel Links Partners
»Jobs & Training
»Presentations & Multimedia
»Submission articles
»Win Prize
»Press Room
»Investors

»Contact us

»Norske artikler
»Ordtak reiser
»Norske reiseguider

»Site map


Search:
»

The Global Travel Guide For Genuine Adventurers!

»Explorers Club
»Search
»Photo Gallery
»Advertising
Norske artikler
Reiseskildringer og nyheter på norsk fra verden rundt. Uvanlige ekspedisjoner og forunderlige oppdagelser gjør verden til et spennende sted å leve.

Klopp: Bring the Noise – Kunsten å være dyktig leder

2023-01-13
Jurgen Klopp,manager in Liverpool,book from Honigstein

Bygg overlegne endringsevner for å realisere organisasjonens fulle potensial. Det var akkurat det tyskeren Jürgen Klopp gjorde da han kom til Liverpool Football Club i oktober 2015. Han dukket opp med et smilende ansikt og så ble scenen satt. Supporterne kunne umiddelbart føle hans nærvær. Å lese Raphael Honigsteins bok «Klopp: Bring the Noise» var for meg en stor åpenbaring og inspirasjon om det jeg vil kalle en suksessfull ledelse av menneskelig forandring. 

Bilde. «Bring the Noise»: boken om fotballmanageren og den store lederen Jürgen Klopp av Raphael Honigstein.

Jürgen Klopp forlot Tyskland «med lisens til å forandre» for en av Englands mest utfordrende jobber: å være manager i Liverpool Football Club, en en gang mektig klubb som ikke hadde klart å følge opp suksessen den hadde på 1980-tallet. Hvordan taklet egentlig Klopp et slikt «umulig oppdrag»? Hvilke muligheter hadde han for å få klubben til å lykkes igjen? Som min tidligere sjef sa til meg, som er ekspert på prosjektledelse: "Ikke påta deg oppdrag du ikke er i stand til å gjennomføre". Hvordan kan du da sette scenen og redusere risikoen? Begynn å klage, for eksempel for å få mer penger til å kjøpe nye spillere? Eller tenk mer offensivt: satse på å bygge overlegne endringsevner for å realisere organisasjonens (klubbens) fulle potensial.

Klopp var laget for Liverpool og Liverpool var laget for ham. Det var en perfekt match. Og en "Game Changer". Klopp-effekten var enorm, og varig! Jeg kunne ikke tenke meg en mer givende lesning om ledelse enn denne boken. Jurgen Klopp er Liverpool`s legendariske manager Bill Shankly reinkarnert i en «tysk kropp», sa klubbens tidligere målvakt Bruce Grobbelaar etter at de røde vant sin første ligatittel på 30 år (år 2020). Jürgen Klopp beskrev seg selv som den "normale" da han ble introdusert på Anfield og sa at han håpet å spille "full gass" fotball og bygge noe "spesielt". Men for meg er én ting klart: Klopp er ikke som alle andre!

Denne boken forteller historien om mennesket og manageren Jürgen Klopp. Han hadde selv en anstendig karriere som fotballspiller, men det er som trener han har blitt legendarisk. Gjennom intervjuer med familie, venner, spillere og kolleger, får man også et innblikk bak kulissene i Mainz og Borussia Dortmund. Men for meg personlig var det kapitlene om hans karriere i Liverpool Fotballklubb var de mest interessante.

Med sin menneskeorienterte lederstil og bygging av releasjoner skapte Klopp noe helt nytt. Slik utløste han en voldsom energi hos spillere og andre i klubben og samtidig oppnådde naturlig autoritet. Du verden for en leder!

For deg som ønsker å lese mer om Klopp`s vidunderlige evner som leder, klikk her: 
http://www.travelexplorations.com/klopp-bring-the-noise-the-art-of-great-leadership.6578747-17545.html

Stein Morten Lund, 7. januar 2023

Tilleggsinformasjon
Les mer om Liverpool og spennende reiseopplevelser på den globale reiseguiden Travel Explorations.

Share |


Meeting the Mudmen
in Papua New Guinea

See the video HERE


Global travel guide and agent - news, articles and photos from untouched and exciting destinations around the world!
© 2000-2017 Travel Explorations - All rights reserved.
Powered by CustomPublish